Welke upgrades zijn verkrijgbaar voor mijn polis?

Als u uw polis bekijkt, kunt u upgrades kiezen die beschikbaar zijn voor de polis die u verlengt. Alle upgrades bieden waardevolle extra dekking tegen een betaalbare prijs en bieden u extra gemoedsrust als u een auto huurt. De upgrades waaruit u kunt kiezen omvatten ook vergoeding voor een vervangende autosleutel – autosleutels zijn duur tegenwoordig! Als u voor de upgrade kiest voor sleutelvervanging dekken we een bedrag van £ 1.000 (€ 1.200 / $ 2.000) als uw autosleutel wordt gestolen of als u de sleutel verliest. Deze dekking kan ook worden gebruikt als vergoeding voor de kosten voor het vervangen van de sloten van een huurauto als dit nodig is vanwege het verlies of de diefstal van de autosleutel. Bestelwagen en camper Verlaag uw eigen risico voor gehuurde bestelwagens en campers en bescherm uzelf tegen schade en diefstal.

Wat zijn de belangrijkste beperkingen van de polis?

 • Polishouders moeten tussen de 21 en 85 jaar oud zijn
 • Huurperioden onder een jaarverzekering mogen niet langer duren dan 60 aaneengesloten dagen
 • Niet geldig voor de huur van voertuigen met een waarde hoger dan £ 65.000 / € 80.000 / $ 110.000 of voertuigen van ouder dan 20 jaar, of de huur van 'antieke, dure of exotische’ voertuigen die niet beschouwd worden als conventioneel en gewoon
 • Niet geldig voor de verhuur van voertuigen zonder licentie voor gebruik op de weg, evenals andere soorten voertuigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot aanhangwagens of caravans, bestelwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, motorfietsen, bromfietsen, terreinvoertuigen, campers, motorhomes, busjes en voertuigen met meer dan 9 zitplaatsen
 • Niet geldig voor het gebruik van huurauto's in racewedstrijden, rally's, testen, demonstraties of snelheidstesten, of bij rijden op een motorsportcircuit. Niet geldig voor verlies van of schade aan de huurauto als de brandstoftank wordt gevuld met het verkeerde type brandstof

Welke betaalmethoden accepteert Huurautoverzekering.com?

Wij accepteren alle belangrijke credit- en debitcards. Autoverhuurbedrijven willen dat de hoofdbestuurder en extra bestuurders een geldige creditcard bezitten op het moment van de ondertekening van de huurovereenkomst. Houd er rekening mee dat een groot aantal autoverhuurbedrijven geen debet- of betaalkaarten accepteert als borg. Het niet hebben van een geldige creditcard kan ertoe leiden dat het autoverhuurbedrijf weigert het voertuig te verhuren of een grote som contant geld als borg eist.

Waarom moet ik mijn geboortedatum invullen om in te loggen op de website? Wat doet u met deze informatie?

Het verlengportaal is een beveiligde site en als u inlogt, laden we informatie die relevant is voor u en uw huidige polis. We gebruiken uw polisnummer en geboortedatum om u te identificeren. Als u bij het inloggen op de website alleen gevraagd wordt om uw geboortedatum in te voeren en niet uw polisnummer dan bent u waarschijnlijk op de site gekomen via de e-mail die wij u hebben verstuurd. De koppelingen in deze e-mail zijn uniek voor u en uw polis dus door uw geboortedatum te vragen controleren we of de persoon die op de e-mail antwoordt de bedoelde ontvanger is.

Wat gebeurt er als ik wijzigingen wil aanbrengen in mijn polis of de polis annuleer kort nadat ik de polis heb gekocht?

Als u uw polis wilt wijzigen of annuleren, bel ons dan op +31 (0) 207 095 008. Als uw polis al is ingegaan of als uw bedenktermijn nog niet om is, verwijzen wij u naar onze polisvoorwaarden en de belangrijkste feiten die u heeft ontvangen bij uw bevestigingse-mail.

Mijn omstandigheden zijn gewijzigd en ik heb een andere polis nodig dan die ik vorig jaar heb gekocht

Het portaal voor verlengingen op Huurautoverzekering.com is een speciaal portaal voor het verlengen van bestaande polissen. Onder bepaalde omstandigheden is het mogelijk om uw polis aan te passen of om een extra upgrade toe te voegen aan uw vorige polis. Als dit het geval is, wordt dit gemeld als u inlogt. Als u het gewenste product niet kunt vinden op het portaal van Huurautoverzekering.com dan betekent dit dat het niet beschikbaar voor u is als verlenging. U moet dan naar de hoofdwebsite gaan om een polis af te sluiten die past bij uw nieuwe wensen. Ga hiervoor naar www.Huurautoverzekering.com.

Vergeet niet dat u nog verzekerd bent op de lopende polis tot de vervaldatum van uw huidige verzekeringscertificaat, dus tenzij u naar een gebied reist dat niet onder de huidige polis valt, kunt u een nieuwe polis aanschaffen zodat de startdatum samenvalt met de vervaldatum van uw huidige polis.

Waarom word ik nu geïnformeerd over verlengen? Mijn polis loopt pas over een paar weken af?

We informeren u 45 dagen voordat uw huidige polis verloopt over verlengen. Als u uw polis verlengt, verliest u geen dekking waar u al voor betaald hebt omdat uw nieuwe polis ingaat op de dag dat uw huidige polis verloopt (niet op de dag dat u uw verlenging aanschaft). Als u een jaarpolis bij ons afsluit of verlengt, profiteert u altijd van een dekking van 365 dagen (366 in een schrikkeljaar!).

Het is verstandig te verlengen zodra u van ons bericht ontvangt. U besluit als u bericht krijgt om te verlengen al snel dat u later zult verlengen als de vervaldatum nadert, maar dan vergeet u ook sneller om te verlengen voordat de verzekering is verlopen. Als uw polis is verlopen, bent u niet meer verzekerd. In sommige gevallen bieden we u een speciale prijs als u op tijd verlengt, en deze korting wordt niet gegeven als u de 'vroege vogel'-datum mist en de korting is dan niet meer geldig. Uw korting staat in de e-mail die u van ons heeft ontvangen over het verlengen van uw polis.

Waarom verlengen bij Huurautoverzekering.com?

Met een jaarpolis bent u altijd verzekerd ongeacht hoe vaak per jaar u op reis gaat en u hoeft zich geen zorgen te maken over het afsluiten van een losse verzekering voordat u op reis gaat of als u bij de verhuurbalie staat. Onze jaarpolissen bieden dekking tot 60 opeenvolgende dagen per huurperiode en zorgen ook voor een aantal andere voordelen die de verzekeringen van verhuurbedrijven meestal niet bieden, zoals

 • dekking van schade aan voorruit, banden, dak en onderstel
 • bescherming tegen buiten sluiten
 • dekking van autodiefstal
 • Restitutie
 • Lokale ’dekking in het land’

Wat moet ik doen als ik mijn polis niet ontvang?

Als u een polis bij ons koopt, tonen wij uw polisnummer op het bevestigingsscherm nadat uw betaling ontvangen is. Noteer dit polisnummer. Ook sturen we de polisdocumenten automatisch per e-mail naar het door u opgegeven e-mailadres. Doe het volgende als u deze e-mail niet binnen 20 minuten na aanschaf van uw polis ontvangt.

 1. Controleer uw e-mailmap met spam/ongewenste e-mail. Soms zien mailsystemen e-mails van nieuwe afzenders als spam en wordt de e-mail automatisch naar een spammap verplaatst. Omdat de e-mail met de bevestiging uw polisdocumenten en verzekeringscertificaten bevat als PDF-bijlagen, kan de grootte van de bijlagen er soms voor zorgen dat uw mailsysteem de e-mail naar een aparte e-mailmap verplaatst.
 2. Als u de e-mail niet kunt vinden in de spam-, junk- of bulk-mailmappen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel ons op +31 (0) 207 095 008. Zet uw naam, adres en de datum waarop u de polis hebt aangeschaft in de e-mail.

Is de website veilig?

Ja, de website gebruikt SSL 2048-bits versleuteling en is volledig veilig. Ons SSL-certificaat wordt verzorgd door Digicert. Naast de volledig beveiligde website, voldoen we ook aan PCI 4 (een norm voor de elektronische verwerking van betaalkaarten), wat betekent dat u met vertrouwen bij Huurautoverzekering.com kunt shoppen en aankopen kunt doen met het vertrouwen dat uw persoonsgegevens altijd veilig en beschermd zijn